Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 49 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: [BG]-50%
#41 PostWysłany: 05 Lip 2013 17:20 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Loty: 283
Kilometry: 354 948
Krajów: 46 / 21.5%
Dajcie se spokój z takimi pytaniami. Przecież jak w tym temacie moderatorzy łamie przez ich samych napisany regulamin więc czego wymagać od użytkowników. Zresztą niech sobie kodują bo by się wszyscy rzucili na te Nepale i znowu "zarznęli kurę znoszącą złote jaja".

Niech się dalej bawią chłopcy w "kodowanie", nazwy jak "miasta Matka Teresa" zresztą nie do rozszyfrowania więc niekumaty niema szansy kupić, tylko ścisłe grono wtajemniczonych może się domyślić o co chodzi.
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#42 PostWysłany: 05 Lip 2013 17:55 
Awatar użytkownika

srebrny
Coniferka napisał(a):
No tak,tylko nie każdy ma czas na "rozgryzanie"Waszych małych tajemnic.Niektórzy(czyt.np ja)szukają szybko danego lotu,najchętniej trochę taniej,niż oferuje dana linia lotnicza i szuka tutaj pomocy a nie szarad i rebusów.

Forum służy wymianie informacji i pomocy - jeden drugiemu. Z ciekawości przeglądnąłem Twoje poste i nie znalazłem żadnego w którym ktoś mógłby skorzystać z Twojej pomocy, gdzie dzielisz się z kimś co wydaje się atrakcyjne pod względem podróżniczo-lotniczym. Tak więc jeżeli poświęcisz chwilę czasu aby przyglądnąć się "zakodowanej" ofercie to może wtedy docenisz czas i wysiłek kogoś kto to znalazł. Jeżeli to za dużo dla Ciebie to już nic na to nie poradzimy ;)
 Profil Relacje PM off  

#43 PostWysłany: 05 Lip 2013 18:11 

niebieski
Andi napisał(a):
Coniferka napisał(a):
No tak,tylko nie każdy ma czas na "rozgryzanie"Waszych małych tajemnic.Niektórzy(czyt.np ja)szukają szybko danego lotu,najchętniej trochę taniej,niż oferuje dana linia lotnicza i szuka tutaj pomocy a nie szarad i rebusów.

Forum służy wymianie informacji i pomocy - jeden drugiemu. Z ciekawości przeglądnąłem Twoje poste i nie znalazłem żadnego w którym ktoś mógłby skorzystać z Twojej pomocy, gdzie dzielisz się z kimś co wydaje się atrakcyjne pod względem podróżniczo-lotniczym. Tak więc jeżeli poświęcisz chwilę czasu aby przyglądnąć się "zakodowanej" ofercie to może wtedy docenisz czas i wysiłek kogoś kto to znalazł. Jeżeli to za dużo dla Ciebie to już nic na to nie poradzimy ;)

Śmiesznie czyta się te Wasze wzajemne oceniania, narzekania i tłumaczenia :D Ja też z ciekawości przejrzałem kilka stron postów Andiego.

Pan Moderator od początku czerwca też nie pomógł nikomu ;) Dalej nie chciało mi się przeglądać postów. Większość wpisów Pana Moderatora (tych od 1 czerwca) dotyczyła napominania nowych użytkowników. Tak więc proponowałbym troszkę większą rezerwę w ocenianiu innych :)

W ogóle to proponuję, żeby administracja i moderatorzy przyjęli jeden front. Najpierw Kamil pisze, że promocje nie będą kodowa, później w wątku o piwie jeden z moderatorów wręcz napomina osobę kodującą i rozszyfrowuje kod. Natomiast w tym wątku kolejni moderatorzy (i o dziwo niekonsekwentny administrator), zajmują zupełnie inne stanowisko w sprawie kodowania ;)

Mi to rybka, ale chyba to władze forum powinny świecić przykładem i przestrzegać regulaminu? Wiem, mylę się :D

I uprzedzę innych: wkład Andiego w rozwój forum był ogromny - zobacz jego wcześniejsze posty. Odpowiadam: wiem i doceniam to :)
 Profil Relacje PM off  

#44 PostWysłany: 05 Lip 2013 18:16 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
miszti napisał(a):
...
Mi to rybka, ale chyba to władze forum powinny świecić przykładem i przestrzegać regulaminu? ...

- który punkt regulaminu jest łamany?
- kto Cię zmusza do korzystania z forum?
- to nie komuna że władze wszystko kontrolowały, tym bardziej, że owy proceder ma celu wyeliminowanie/ograniczenie niekorzystnych zjawisk mających miejsce w przeszłości.

#45 PostWysłany: 05 Lip 2013 18:19 
Awatar użytkownika

srebrny
miszti napisał(a):
Śmiesznie czyta się te Wasze wzajemne oceniania, narzekania i tłumaczenia :D Ja też z ciekawości przejrzałem kilka stron postów Andiego.

Pan Moderator od początku czerwca też nie pomógł nikomu ;) Dalej nie chciało mi się przeglądać postów. Większość wpisów Pana Moderatora (tych od 1 czerwca) dotyczyła napominania nowych użytkowników. Tak więc proponowałbym troszkę większą rezerwę w ocenianiu innych :)

Tak się składa że moderatorzy maja też inne obowiązki związane z działalnością strony nie tylko wyszukiwaniu super promocji i wykładaniu ich gotowych na talerzu ;)
Swoją drogą tak bardzo męczące to jest dla Ciebie aby poszukać w necie i dowiedzieć się co autor newsa miał na myśli?
 Profil Relacje PM off  

#46 PostWysłany: 05 Lip 2013 18:25 
Awatar użytkownika

Loty: 55
Kilometry: 72 216
Krajów: 16 / 7.5%
niebieski
miszti napisał(a):
Andi napisał(a):
Coniferka napisał(a):
Najpierw Kamil pisze, że promocje nie będą kodowa, później w wątku o piwie jeden z moderatorów wręcz napomina osobę kodującą i rozszyfrowuje kod. Natomiast w tym wątku kolejni moderatorzy (i o dziwo niekonsekwentny administrator), zajmują zupełnie inne stanowisko w sprawie kodowania ;)

Chyba słabo czytasz to forum bo Kamil napisał że to tylko od autora wątku zależy czy news będzie kodowany czy nie hmm
 Profil Relacje PM off  

#47 PostWysłany: 05 Lip 2013 18:36 

niebieski
kkku napisał(a):

Chyba słabo czytasz to forum bo Kamil napisał że to tylko od autora wątku zależy czy news będzie kodowany czy nie hmm

Masz rację, przyznaję się do błędu. W takim razie tym bardziej nie rozumiem zachowania moderatora w wątku o piwie :)

Andi napisał(a):
Swoją drogą tak bardzo męczące to jest dla Ciebie aby poszukać w necie i dowiedzieć się co autor newsa miał na myśli?

Na szczęście nie musiałem szukać :) Rozumiem, że masz inne obowiązki - pokazałem jedynie, że osoby trzecie łatwo jest oceniać, choć niekoniecznie powinno się to robić :)

namteH napisał(a):
kto Cię zmusza do korzystania z forum?

Polemiką na tym poziomie nie jestem zainteresowany, więc pozwól, że uznam Twój post za nieistniejący :)
 Profil Relacje PM off  

#48 PostWysłany: 05 Lip 2013 21:56 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
BoaVista napisał(a):
Niezły kabaret. Wygląda to tak: ktoś coś gdzieś słyszał o kodowaniu i chce błysnąć na forum.....

no forum mówi się o limitowaniu dostępu do najlepszych ofert już od dawna.

#49 PostWysłany: 18 Lip 2013 15:40 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 1
Kilometry: 539
Krajów: 2 / 0.9%
Temat wyczyszczony i zamknięty.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 49 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Kashpir, Paweł J, solek oraz 8 gości